Rezervacija

REZERVIRAJ

Odmor na prvi pogled! | Tel. +385 48 672 200 | info@hotel-picok.hr

Aktualni aranžmani

Aktualni aranžmani, Hotel Picok 4*

  • Picokijada 2019.
  • 28.06.-01.07.2019

Picokijada 2019.

Jedinstveni paket u Hrvatskoj!

Dođite u Đurđevac, doživite “Picokijadu”, posjetite izložbu Salvadora Dalija i simpatične i umiljate deve u Etno selu smještenom odmah uz Hotel Picok i Utvrdu Stari Grad! Očekuju Vas i koncerti Vatre, Magazina i Jole-a!

Opustite se u moderno opremljenom wellness & spa centru hotela Picok 4*, jedinstvenoj oazi mira i relaksacije usred netaknute podravske prirode.

Paket uključuje:

o    2 ili 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi

o    besplatan internet u sobi i cijelom hotelu

 

SPA RELAX (finska sauna, parna sauna, infracrvena sauna)

o   Neograničeno korištenje hotelskog bazena

o   1 x korištenje parne, finske i infracrvene saune

o   Osvježavajući čajevi i svježe voće u wellness & spa centru

 

AQUA & FITNESS ZONA

o   Neograničeno korištenje fitness teretane

 

Cijena paketa po osobi: 

2 noćenja s doručkom: 880,00 kuna – 20 % = 704,00 kn

3 noćenja s doručkom: 1.320,00 kuna – 30 % = 924,00 kn

– 10% popusta na cijene usluga SpaBody,  SpaBeauty koje nisu uključene paket aranžmanom

-10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu Đurđevečka iža

-GRATIS  usluga  za djecu do 7 god. u pratnji roditelja na pomoćnom krevetu ili u krevetu s roditeljima

-50% popusta za djecu od 7-12 g na pomoćnom krevetu, 30% popusta osobi iznad 12 g  na pomoćnom krevetu

Nadoplate:

– jednokratna prijava gosta 5,00 kn

– boravišna pristojba 10,00 kn

– osiguranje po osobi i danu 2,00 kn

-doplata za kućne ljubimce 70,00 kn po danu, kućni ljubimci do 10 kg težine na UPIT

– ulaznica za posjet devama: 20 kn za odrasle i 10 kn za djecu od 7 god. plaća se u utvrdi Stari grad

Rezervacija je potvrđena uplatom 30% iznosa. Uplata je moguća preko računa u banci (ili internet bankarstvom) i  kreditne kartice putem telefona. Popusti se ne zbrajaju, već se primjenjuje najpovoljniji popust za gosta. Boravišna pristojba nije uključena u cijenu paketa.

Za uvjete poslovanja i usluge koje nisu navedene u ovoj specijalnoj ponudi, vrijede redovni uvjeti iz službenog cjenika Hotela Picok koji vrijedi od 01. siječnja 2019.

PICOKIJADA 2019. – kulturno-povijesna, tradicijska, gastroenološka, zabavna i sportska manifestacija
„A vi tamo, pernati junaci, što picekima bojeve bijete, ime PICOKA dovijeka nosili! PICOKIMA vas djeca zvala, a unuci vaši ostat ce PICOKI“
reče mudrošču poraţen Ulama-beg i Legenda o Picokima je rođena. Stara „Legenda“ živi u narodu Podravine gotovo 5 stoljeća i ima uporište u povijesnim zbivanjima iz 16. stoljeća, kada je Osmanska prijetnja pokucala i na pitomi i miroljubivi podravski kraj.
Osmanlije su dugo opsjedali utvrdu Stari grad čekajući da nestane hrane, a iscrpljeni branitelji, poslušavši savjet stare Đurđevčanke, kao svoju posljednju nadu, iz topa su ispalili zadnjeg pjetlića (picoka). Misleći da branitelji još dugo mogu izdrţati opsadu obeshrabreni
Turci uz kletvu moćnog Ulama-bega odustaju od opsade.
Stari Đurđevački grad nikad nije bio osvojen!!! Tako su povijesne okolnosti i Legenda postali temeljem za scenski spektakl koji je centralni
dio jedne od najstarijih manifestacija u Hrvatskoj – Picokijade.
S tradicijom u srcu, prožeti ponosom, Đurđevčani su kroz gotovo pola stoljeća uspjeli ostvariti izvrstan kulturno-povijesni, folklorni, etnografski, gastronomski, sportski i zabavni turistički proizvod poznat i izvan granica Lijepe naše kojemu svake godine svjedoči preko
30.000 posjetitelja.
Tijekom svake Picokijade preko 3.000 sudionika na preko 40 raznolikih i sadrţajnih priredbi zajedničkim snagama nastoje ugoditi ukusu svakog pojedinog posjetitelja.
Mjesto održavanja: Utvrda Stari Grad i prostor oko Starog Grada, Starogradska ulica, Trg svetog Jurja, Gradski park, ŠRC „Vlado Leščan“, Dom kulture, Sportska dvorana Strukovne škole Đurđevac i Sportska dvorana Osnovne škole Grgura Karlovčana ĐurĎevac

Izložba „Recepti za besmrtnost“ Salvadora Dalija

Muzej Grada Đurđevca pripremio je još jedan inozemni izložbeni projekt „Recepti za besmrtnost“ Salvadora Dalija (1904.-1989.), iz privatne kolekcije R. Mayera, Kunstgalerien Böttingerhaus iz Bamberga. Dali je jedan od vodećih nadrealista čiji opus obuhvaća razdoblje gotovo cijelog 20.stoljeća.

Izložbom su obuhvaćena 123 djela – grafički radovi, litografije u boji, drvorezi u boji, radovi u tušu, suhoj igli i olovci, akvarelu, akvatinti, gvašu, plakati i tapiserije.

Osim što izložba pruža uvid u likovni opus umjetnika, njegovim načinom interpretacije uvodi nas i u umjetnički pravac nadrealizma koji je obilježio likovnu scenu polovicom 30-tih godina 20 stoljeća.

Izložba „Recepti za besmrtnost“ iznimna je prilika da posjetitelji razgledaju i ostale sadržaje u utvrdi Stari grad u Đurđevcu, spomeniku kulture Republike Hrvatske, te tako uz nju upoznaju i spomeničku baštinu.

Ova izložba iz privatne zbirke Richarda H. Mayera održava se u Muzeju Grada Đurđevca u periodu između 26. travnja i 31. listopada 2019. godine.

CIJENE ULAZNICA ZA IZLOŽBU SALVADORA DALIJA

Pojedinačno: učenici, studenti, umirovljenici, osobe s invaliditetom, branitelji: 25,00 kn

Odrasli: 35,00 kn

Odrasli grupa (10-30 osoba):  30,00 kn

Grupni posjet (10-30 osoba) – učenici, studenti, umirovljenici, braniteljske udruge: 20,00 kn

Obiteljska ulaznica: 80,00 kn

Translate »